Valmis aloittamaan?

SR-Dealingsilla tarjoamme laajan valikoiman äänen- ja videontuotantopalveluita auttaaksemme taiteilijoita ja luovia ammattilaisia toteuttamaan visioitaan. Tarjoamme äänitys- ja miksauspalveluita, masterointia sekä videontuotantoa. Kokenut tiimimme ja huippuluokan laitteistomme varmistavat, että jokainen projekti saa parhaan mahdollisen huomion ja tarkkuuden.

Oli tavoitteenasi sitten upean musiikkivideon luominen, podcastin äänittäminen tai live-esiintymisen energian tallentaminen, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Meidän hinnasto

Äänityspalvelut

SR-Dealings-studio tarjoaa korkealaatuisia äänityspalveluita, jotka räätälöidään täyttämään ainutlaatuiset tarpeesi musiikin luomisessa. Olitpa sitten laulaja tai muusikko, voit luottaa ammattitaitoiseen tiimiimme saadaksesi parhaan mahdollisen äänenlaadun.

Äänityssessiomme alkavat hinnasta 100€, joka määräytyy projektin laajuuden ja erityisvaatimusten perusteella. Pyrimme tarjoamaan joustavuutta ja bonuksia jäsenillemme, mukaan lukien erikoistarjouksia ja mahdollisuuden saada lisää studioaikaa, jota voi käyttää oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja aloita musiikillinen matkasi kanssamme SR-Dealings-studiossa.

Musiikkivideot

SR-Dealings-studio tarjoaa ammattitaitoista musiikkivideoiden kuvausta ja editointia. Haluamme auttaa sinua luomaan visuaalisesti houkuttelevia musiikkivideoita, jotka tuovat musiikkisi eloon.

Musiikkivideoiden tilaamiseksi pyydämme sinua täyttämään evaluaatiolomakkeen, jossa voit kertoa tarkemmin projektin tavoitteista, toiveista ja tarpeista. Tämän avulla voimme ymmärtää paremmin visionne ja varmistaa, että pystymme luomaan teille sopivan musiikkivideokonseptin.

Evaluaatiolomakkeen täyttämisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä keskustellaksemme lisää projektista ja sopiaksemme yksityiskohdista.

 

Jäsenyydet (Sis 24% alv)

Premium

299
 • 10H Äänitystä
 • 50% Alennus‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ Extra tunneista
 • ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

VIP

499
 • 20H Äänitystä
 • 50% Alennus‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ Extra tunneista
 • ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

Legend

979
 • 50H Äänitystä
 • 50% Alennus‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ Extra tunneista
 • 1 Musiikkivideo‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 300 Eurolla
Popular

Dealer

2,99K
 • 150H Äänitystä
 • 50% Alennus ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎Extra tunneista
 • 2 Ilmaista ‎ ‎ ‎‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Musiikkivideota

Valmiina aloittamaan?

Olemme iloisia voidessamme työskennellä kanssasi.

SR-Dealingsissa tarjoamme laajan valikoiman audio- ja videoproduktiopalveluita auttaaksemme taiteilijoita ja luovia henkilöitä tuomaan visionsa eloon. Äänityksestä ja miksaamisesta masterointiin ja videoproduktioon, kokenut tiimimme ja huippuluokan laitteistomme varmistavat, että jokainen projekti saa parhaan mahdollisen huolenpidon ja huomion yksityiskohtiin. Olitpa sitten haluamassa luoda upean musiikkivideon, äänittää podcastia tai tallentaa live-esiintymisen energian, meillä on asiantuntemus ja resurssit auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Scroll to Top