Hei, olen Stefan Rajkovic,

ammattimaisen musiikkistudion perustaja. Studioani käytetään musiikin tallentamiseen, musiikkivideoiden kuvaamiseen sekä niiden editointiin. Toimin myös studion johtajana, huolehtien kaikista sen tarpeista. Tavoitteenani oli luoda mahdollisimman ammattimainen ja korkealaatuinen studio, minkä vuoksi olen kiinnittänyt erityistä huomiota varusteisiin ja äänieristykseen. Voin vakuuttaa, että vastaavalla varustuksella ja akustiikalla varustettuja studioita ei ole kovin monta Suomessa.

Miksi valita meidät?

Nykyaikaisin studio Helsingin metropolialueella

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota vertaansa vailla olevaa äänenlaatua ja immersiivistä luovuuskokemusta. Studiomme erottuu huippuluokan laitteistollaan, innovatiivisella suunnittelullaan ja kehittyneellä teknologiallaan.

Ymmärrämme myös mukavan ja inspiroivan ympäristön merkityksen. Studiotilamme on suunniteltu edistämään luovuutta ja tuottavuutta tarjoten yksityisiä työskentelytiloja, viihtyisiä oleskelualueita ja saumattoman ammattimaisen ilmapiirin.

Nopeasti muuttuvalla alalla pysymme ajan tasalla uusista trendeistä ja teknologioista päivittämällä ja laajentamalla jatkuvasti tilojamme ja mahdollisuuksiamme. Innovaatioon sitoutuminen on vahvistanut asemamme Helsingin metropolialueen moderneimpana studiona, asettaen uuden standardin äänitysstudioiden suunnittelussa ja toiminnallisuudessa.

Huippukalustomme ja henkilökuntamme

SR-Dealings Studiolla laadukas laitteisto ja ammattitaitoinen henkilökunta muodostavat toimintamme perustan. Tarjoamme ylpeinä laajan valikoiman huippuluokan äänitys- ja tuotantovälineistöä, jotka on huolella valittu alan johtavilta merkeiltä. Tämä edistyksellinen teknologia yhdistettynä studiossamme vallitsevaan taiteelliseen akustiikkaan takaa puhtaan äänenlaadun ja täydellisen ympäristön visiosi taltioimiseen.

SR-Dealingsissa meillä toimii neljä kokenutta tuottajaa, jotka ovat olleet musiikin parissa vuosien ajan. Kahdella heistä on musiikkiteknologian koulutus, mikä takaa syvällisen osaamisen alalla. Tiimimme tietää, mitä tekee ja pystyy tarjoamaan korkeatasoista tukea ja ohjausta musiikin luomisessa.

SR-Dealingsilla ymmärrämme teknologian ja lahjakkuuden synergian arvon. Huippuluokan laitteistomme yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa mahdollistaa yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisen ensiluokkaisen äänityskokemuksen jokaiselle taiteilijalle.

Näppäimistöt ja Ohjaimet
Complete Kontrol S88 MK2
Tietokoneet ja Näytöt
Apple Mac Studio M1 Max & Apple Studio Display
Mikrofoni
Manley Reference Cardioid
Studio Monitorit ja Subwooferi
Yamaha HS8 Studio Monitors & Yamaha HS8S Subwoofer
Äänilaite
Universal Apollo X4 Heritage Edition
Miksauspöytä Kosketusnäytöllä
Steven Slate Audio Raven MTi2 Core Station Dual
Digitaaliset Äänen Työasemat (DAWs)
FL Studio & Logic Pro X
Previous slide
Next slide

Kustannukset työskennellessä kanssamme

Meillä SR-Dealings Studiolla työskentelemme asiakaslähtöisellä lähestymistavalla myös kustannusten suhteen. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, joten tarjoamme räätälöityä hinnoittelua, joka vastaa juuri sinun session tarpeita ja vaatimuksia. Näin varmistamme, että maksat täsmälleen siitä mitä tarvitset, saaden samalla parhaan mahdollisen vastineen sijoituksellesi.

Hinnoittelussa otetaan huomioon projektin monimutkaisuus, session kesto, tarvittavat lisäpalvelut sekä erikoislaitteiden käyttö. Sitoudumme tarjoamaan erinomaisen äänityskokemuksen kilpailukykyiseen hintaan, löytäen tasapainon laadun ja edullisuuden välillä.

Valmiina aloittamaan?

Olemme iloisia voidessamme työskennellä kanssasi.

SR-Dealingsissa tarjoamme laajan valikoiman audio- ja videoproduktiopalveluita auttaaksemme taiteilijoita ja luovia henkilöitä tuomaan visionsa eloon. Äänityksestä ja miksaamisesta masterointiin ja videoproduktioon, kokenut tiimimme ja huippuluokan laitteistomme varmistavat, että jokainen projekti saa parhaan mahdollisen huolenpidon ja huomion yksityiskohtiin. Olitpa sitten haluamassa luoda upean musiikkivideon, äänittää podcastia tai tallentaa live-esiintymisen energian, meillä on asiantuntemus ja resurssit auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Scroll to Top