Varaa aikasi nyt!

Voit tehdä varauksen meidän instagramin kautta tai ottamalle meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelinnumerolla.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Peruutuskäytäntö on seuraava: Jos peruutat vähemmän kuin 24 tuntia ennen varattua aikaa, sinulta veloitetaan 25% maksetusta hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu yli 24 tuntia ennen varattua aikaa tai haluat muuttaa varausta, peruutus tai ajanmuutos on maksutonta. Huomioithan, että tarkat ehdot voivat vaihdella palvelun tai yrityksen mukaan.

Äänityssession kesto on tapauskohtaista. Riippuu projektin laajuudesta, äänitettävien osuuksien määrästä ja monista muista tekijöistä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä ja kertomaan projektisi yksityiskohdista, jotta voimme antaa tarkemman arvion äänityssession kestosta. Jos sinulla on valmis projekti, voit myös tulla äänittämään sen.

Valitettavasti studio ei ole suunniteltu erityisesti bändien käyttöön, eikä siellä välttämättä ole kaikkia tarvittavia välineitä ja varusteita bändin äänittämiseen. Studiomme on enemmän suunnattu äänityksiin, kuten laulujen, äänikirjojen, podcastien ja vastaavien äänitöiden tekemiseen.

Studiojäsenyys tarjoaa useita etuja ja toimintoja, jotka vaihtelevat eri jäsenyystasojen välillä. Tarkemmat tiedot eri jäsenyyksistä ja niiden toiminnoista löytyvät Pricing-osiossa nettisivuiltamme.

Suosittelemme, että studioon tulisi maksimissaan 5-7 henkilöä samanaikaisesti. Tämä varmistaa mukavan ja tilavan työskentelyympäristön studiotilassa. Mikäli suunnittelette suuremman ryhmän vierailua, on suotavaa ilmoittaa siitä etukäteen. Näin voimme varmistaa, että studiotila ja tarvittavat resurssit pystytään järjestämään asianmukaisesti ja palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Studioissamme on kameravalvonta, joka tallentaa 24/7-klippejä. Kamerat on sijoitettu strategisiin paikkoihin turvallisuuden takaamiseksi. On tärkeää huomata, että tallenteita tarkastellaan vain, jos on raportoitu mahdollisesta vahingosta tai rikkomuksesta, eikä ketään salakuvata.

Scroll to Top